Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA OCTAVIA COMBI 2.0TDI SCRÁr: 10.497.000 Ft -
ALFA ROMEO CROSSWAGONÁr: 1.150.000 Ft -
FORD FOCUS KOMBI 1.5 TDCI TECHÁr: 4.897.000 Ft -
TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i HYBRID TRÁr: 4.997.000 Ft -
SKODA SUPERB 2.0TDI L&K DSGÁr: 7.997.000 Ft -
FORD Fiesta 1.0 EcoBoost TitanÁr: 2.497.000 Ft -
TOYOTA YARIS 1.3 LINEA SOL MAGÁr: 877.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 390.000 Ft -
OPEL ZAFIRA TOURER 1.4 T SELECÁr: 4.747.000 Ft -
FORD TRANSIT COURIER 1.5TDCi TÁr: 3.416.400 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 150.000 Ft -
RENAULT MEGANE 1.5 dCi GRANDTOURÁr: 3.847.000 Ft